Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Lenovo tahvelarvutid

Posted on July 23 2013 in Lenovo tahvelarvutid

Juhul, kui meid huvitavad tahvelarvutid, me oleme kindlasti kuulunud mitmegustest tootjadest. Me kindlasti teame nende nimesid, aga peaks veel teada millised on nende erinevused ka. See kindlasti aitaks meid teha meie valikut ning ostu palju lihtsamaks ning kiiremaks juhul, kui oleme otsustanud uut tahvelarvutit osta.

Sellepärast sedakorda jälle pakkume teile üht uut tahvelarvutide variant, tahvelarvuti mis tuleb Lenovo firmast.

Kuidas me seda juba teame, siis Lenovo firma on populaarne ning kvaliteetne firma maailma arvutitehnika turul, sellepärast ka nende hinnad sellel juhul võib olla natuke kõrgemad, siiski pakutud kvaliteet on selle hinna väärt.

Kui näeme interneti kaupluses 1a.ee, siis Lenovo tahvelarvutide operatsioonsüsteemid on ainult Microsoft Windows – kõige populaarsem arvuti maailmas. Rõõmsaks teeb ekraani suurused. Tahvelarvutide hulgas on ainult laiad ja suured ekraanid, täpsemalt, 25.4 cm suured ekraanid. Peaks pöörata tähelepanu sellele, et on eriti hea värvide resolutsioon, täpsemalt, see on 1366x768. Me juba hästi teame kui oluline asi, kui räägime tahvelarvutidest, on just värvide resolutsioon. Sellest ju oleneb kui hea ja meeldiv on meie töötamine ja tahvelarvuti kasutamine.

Mitte vähem tähtsam on teada, milline on operatviimälu suurus. Rõõmsaks teeb ka see parameeter, sest Lenovo tahvelarvutide operatiivmälu suurused interneti kaupluses 1a.ee on isegi kaks korda suuremad kui muudes tahvelarvutide mudelites, see on 2 GB suur. Kindlasti tuleb lisada ka seda, et sisseehitatud mälu on lihtsalt tore – 64 GB. Võime kujutleda ette, kui palju infosid mahuks tahvelarvutidesse, mis on nii suure ja laia mäluga.

Wi fi on ka. On ka sellised tahvelarvutide mudelit, mis on koos 3G tugiga.

Kahjuks tuleb öelda, et aku tööaeg võiks olla kauem. Lenovo tahvelarvutide tööaeg on kuni 10 tundi. Juhul, kui tööaeg on kõige olulisem parameeter sinu jaoks, siis võib olla sinule rohkem sobiks mingi muu tahvelarvutide mudel.

Kokkuvõtteks tuleb öelda, et Lenovo tahvelarvutide on kõrge kvaliteediga ning oma hinna väärt. Võrrelda ja vaadle ise, mis mudel sobib sinu maitsele kõige paremini.

Lenovo tahvelarvutid
Comment on this post